Is dansen en optreden jouw ding!
Zie jij het wel zitten om deel uit te maken van één van onze selectieteams dans en het beste van jezelf te geven op wedstrijden en/of optredens?
Schrijf je dan snel in voor onze selectielessen!

 

Meer informatie

Ben jij gebeten door gymnastiek of trampoline? En wil je graag een level hoger gaan? Schrijf je dan zeker in voor onze selectielessen trampoline of onze nieuwe turnselectie 'Tumbling recrea'.

      

Ontdek ons aanbod Summer Dance workshops deze zomer!

Ook deze zomer kunnen jullie opnieuw bij ons terecht voor jullie portie dans!
Jongeren vanaf +13 jaar kunnen vanaf augustus elke woensdag bij ons terecht voor een leuke, uitdagende workshop dans. Wil je je grenzen verleggen of wil je misschien gewoon eens iets nieuws proberen? Dan zijn onze workshops zeker iets voor jou.

Toegankelijk voor leden en niet-leden.
Elke woensdag staat er iets nieuws op het programma!

Benieuwd naar ons dansaanbod tijdens de zomervakantie?

Ontdek onze Summer Dance Workshops

 

Ook binnen de KSVT volgen wij de richtlijnen m.b.t. COVID 19 (Corona virus) op de voet. Meer info kan U terugvinden op: www.info-coronavirus.be

Met het project " Gymtastisch sporten, daar staan we voor " van Gymfed, ondertekende onze club de gedrags- en ethische code voor de trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten.

Samen zetten we in op een verantwoord en veilig klimaat in de club en focussen we op een gymtastische sportomgeving voor alle leden.

 

 

sponsors
In the Picture

Calendar
Een club in beweging...
Labels

K.S.V.T. Lembeek is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

© 2019, website powered by Twizzit.com