Onze jongste kinderen kunnen terecht in ons Omnifun'sport'kamp, een allround sportkamp voor kinderen van het 1ste kleuterklasje tot het 2de leerjaar. Een sportkamp met sport-, spel- en knutselactiviteiten op maat van jullie kapoen!
 

Kinderen van het 1ste leerjaar tot het 6de leerjaar kunnen zich dan weer komen uitleven in onze Sport Factory
Heb je zin in een weekje vol dansplezier, waar verschillende dansstijlen op het programma staan? Of ben je eerder een gym en trampolineliefhebber? Voor ieder van jullie geven we de kans om je een weekje te komen uitleven. De voormiddag kies je voor dans of gym&jump, de namiddag amuseren we ons samen met een leuk aanbod sport-, spel- & knutselactiviteiten. 

 

Onze zomeractiviteiten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden, na inschrijving en betaling. 

Inschrijven mogelijk vanaf woensdag 10 maart 2021.

Ook binnen de KSVT volgen wij de richtlijnen m.b.t. COVID 19 (Corona virus) op de voet. Meer info kan U terugvinden op: www.info-coronavirus.be

Met het project " Gymtastisch sporten, daar staan we voor " van Gymfed, ondertekende onze club de gedrags- en ethische code voor de trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten.

Samen zetten we in op een verantwoord en veilig klimaat in de club en focussen we op een gymtastische sportomgeving voor alle leden.

 

 

sponsors
In the Picture

Welkom op de website van 

KSVT & K.Danza

Lembeek!

 

 

Calendar
Een club in beweging...
Labels

K.S.V.T. Lembeek is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

© 2019, website powered by Twizzit.com