Beste leden,

Ondertussen is het voor iedereen duidelijk: het Corona-virus raakt iedereen en dus spijtig genoeg ook onze vereniging.

Zoals vorige week reeds gecommuniceerd, zijn onze sportlessen geschorst tot en met 19 april 2020 (laatste dag van de Paasvakantie).

In navolging van de nieuwe berichtgeving en de maatregelen van de overheid, hebben wij ook besloten om onze Dansstage tijdens de Paasvakantie (6 & 7 april 2020) en ons Turngala (25 & 26 april) af te lassen.
De ouders die hun kind(eren) reeds inschreven voor onze Dansstage tijdens de Paasvakantie worden via een afzonderlijke mail hiervan op de hoogte gebracht.

Afhankelijk van welk standpunt de regering later zal innemen zullen wij moeten nagaan of latere activiteiten/lessen al dan niet zullen doorgaan. Wij houden jullie hiervan, via onze verschillende communicatiekanalen, op de hoogte.

Wij hopen op jullie begrip voor deze beslissing.

Het KSVT & K.Danza team

 

 

 

Gezien de aanbevelingen binnen de sportwereld en de raadgevingen van onze federatie heeft het bestuur van KSVT-K.DANZA beslist om alle lessen vanaf 12 maart tot en met 31 maart af te lassen.
Ook onze multimove van zaterdag 28 maart wordt om die reden afgelast.

Ook binnen de KSVT volgen wij de richtlijnen m.b.t. COVID 19 (Corona virus) op de voet. Meer info kan U terugvinden op: www.info-coronavirus.be
Hier alvast onze tips:

Uit veiligheidsoverwegingen wordt ons groot bewegingsparcours 'Multi Move' van 28 maart uitgesteld.
We rekenen op jullie begrip.

Op zaterdag 28 maart 2020 gaat onze volgende multimove door.

Tijdens deze bewegingsactiviteit wordt de motorische ontwikkeling op een leuke manier gestimuleerd. Uitdagende bewegingssituaties worden aangeboden en zorgen ervoor dat de fundamentele bewegingsvaardigheden (klimmen, klauteren, springen,...) van het kind worden geoefend.

Voor kinderen tussen 2 en 6 jaar oud. Begeleiding van een volwassenen is verplicht.
Deelnameprijs bedraag 5 euro/kind. Deze bijdrage dient ter plaatse betaald te worden. 

Inschrijven kan via het online inschrijvingsformulier

In navolging van de nieuwe berichtgeving en de maatregelen van de overheid, hebben wij ook besloten om onze Kriebel Dansstage af te lassen.
De ouders die hun kind(eren) reeds inschreven voor onze Dansstage tijdens de Paasvakantie werden via een afzonderlijke mail hiervan op de hoogte gebracht.

 

Ook tijdens de paasvakantie kunnen onze allerkleinsten bij ons terecht voor 2 dagen dansplezier. 

2 dagen volop plezier op maat van jullie kapoen, 
met dans, knutselen, spel, reis rond de wereld enz...

Kortom 2 daagjes FUN !!

Klik hier voor meer info.

 

ONTDEK ONS ZOMERAANBOD 2020 !!

Voor jong en oud!!

Tijdens de zomervakantie hebben we weer heel wat leuke activiteiten voor jullie in petto.

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor je zoon of dochter of ben je zelf op zoek naar wat beweging tijdens de zomervakantie, bekijk dan zeker ons aanbod.

 

Onze zomeractiviteiten zijn toegankelijk voor leden en niet-leden, na inschrijving en betaling. 

 

Ook dit jaar organiseren we opnieuw onze Summer Vibes Dance Workshops voor jongeren vanaf 13+ en voor volwassenen vanaf 18+ en onze fittrainingen voor volwassenen vanaf 18+. Binnenkort kunnen jullie hierover meer informatie terugvinden op onze site. 

 

Klik hier voor meer info.  

 

    

    

 

    

 

Met het project " Gymtastisch sporten, daar staan we voor " van Gymfed, ondertekende onze club de gedrags- en ethische code voor de trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten.

Samen zetten we in op een verantwoord en veilig klimaat in de club en focussen we op een gymtastische sportomgeving voor alle leden.

 

 

sponsors
In the Picture
.
.
.
Welkom
op de site van
K.S.V.T. & K.Danza Lembeek
.
.
.
Calendar
Een club in beweging...
Labels

K.S.V.T. Lembeek is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

© 2019, website powered by Twizzit.com