Beste ouders, leden en sympathisanten,

wij kijken er naar uit om jullie allen opnieuw te mogen verwelkomen op onze jaarlijke eetkermis 'Resto'.
Noteer alvast 6 en 7 oktober in jullie agenda. Hopelijk tot dan! 

 

Tijdens de maand september organiseren we selectielessen voor onze verschillende selectiegroepen binnen onze dans-, turnen en trampolineafdeling. Wil je deel uitmaken van één van deze selectiegroepen, kom dan zeker deelnemen aan de selectielessen. 

De selecties voor de selectiegroepen dans van K.DANZA vinden plaats tijdens de lesuren tijdens de openlesdagen van 11 t.e.m. 24 september 2023.  Vooraf inschrijven is niet nodig. Alle verdere communicatie of uw kind al dan niet is geselecteerd, verloopt via de train(st)ers van deze groepen.

De selecties voor Tumbling (+recrea), Talentjes, Keurturnen & Trampoline vonden plaats op zaterdag 16 september. Heb je vragen betreffende selectie voor deze groepen, dan kan je ons contacteren via het mailadres info@ksvt-lembeek.be

  

Zin om komend sportjaar te dansen, te turnen of te sporten, maar nog geen idee wat? Kom dan gerust eens mee proberen!

Van jong tot oud... iedereen is welkom tijdens onze openlesdagen van maandag 11 t.e.m. zondag 24 september 2023. Tijdens deze periodes kan er deelgenomen worden aan alle lessen*. Hopelijk tot dan!!

Naar het lessenrooster voor sportjaar 2023 - 2024

 

* Er kan deelgenomen worden aan alle dans- & gymtrainingen incl. onze selectiegroepen dans, tumblinggroepen & talentjes. Selecties voor onze K.Danza selectiegroepen (Sparkling Dancers, Rhythm Addicts, Urban Flow en Demoteam) vinden plaats tijdens de openlesdagen en dit tijdens de normale lesuren. Selecties voor de andere selectiegroepen (Talentjes, Keurturnen, Tumbling, Tumbling recrea & Trampoline) vonden reeds plaats op zaterdag 16 september 2023. 

Met het project " Gymtastisch sporten, daar staan we voor " van Gymfed, ondertekende onze club de gedrags- en ethische code voor de trainers, juryleden, bestuursleden, ouders en gymnasten.

Samen zetten we in op een verantwoord en veilig klimaat in de club en focussen we op een gymtastische sportomgeving voor alle leden.

 

 

sponsors
In the Picture

                     

Calendar
Een club in beweging...
Labels

K.S.V.T. Lembeek is lid van de gymnastiek federatie Vlaanderen.

© 2019, website powered by Twizzit.com