Dans of gym & jump: aan jullie de keuze!
Heb je zin in een weekje dansplezier, waar verschillende dansstijlen op het programma staan? Of ben je eerder een gym en trampolineliefhebber en wil je je komen uitleven op onze toestellen, tumblingmat & trampolines?

Voor ieder wat wils! De voormiddag kies je voor 'dans' of voor 'gym&jump', in de namiddag amuseren we ons samen met een leuk aanbod sport-, spel- & knutselactiviteiten. Verder op het aanbod: een springkastelennamiddag, verrassingsuitstap en natuurlijk bij goed weer.... waterspelletjes!

Wanneer? 8 tot 12 augustus 2022 
Wie? Voor kinderen van het 1ste leerjaar tot het 6de leerjaar.
Prijs? 100 €


Praktische informatie

Wanneer ?  Van maandag 8 augustus t.e.m. vrijdag 12 augustus 2022.

Wie ? Voor kinderen van 7 t.e.m. 12 jaar. Geboortejaren: 2015° t.e.m. 2010°. Zowel leden als niet-leden kunnen zich inschrijven.

Prijs: 100€

Hoe inschrijven? Inschrijven mogelijk vanaf zaterdag 29 januari 2022 via onderstaand inschrijvingsformulier. 

 

*Ook tijdens dit kamp worden de richtlijnen betreffende Covid-19 opgevolgd en zorgen we voor de nodige maatregelen. Zo zorgen we ervoor dat jullie kinderen veilig kunnen deelnemen aan ons sportkamp!
*Mits te weinig inschrijvingen behouden wij ons het recht het kamp te annuleren. Deelnemers worden hiervan tijdig op de hoogte gebracht.

 

Wat mag je verwachten van dit kamp?

Onze gym & jumpkamp of ons danskamp tijdens de zomer richten zicht tot kinderen van 7 t.e.m. 12 jaar (Geboortejaren 2015 tot 2010). 

We starten dagelijks met onze knotsgekke kampdans en gaan dan in groepjes aan de slag in onze keuzeoptie. In de voormiddag kies je voor de optie dansen of voor de optie gym & jump. Deze keuze is éénmalig en geef je door bij je inschrijving. Dit wil dus zeggen dat je kiest voor een hele week dansplezier in de voormiddag of een hele week gym & jump in de voormiddag. 

Wat staat er op het aanbod bij jouw keuze?

  • Voormiddag

Optie 'Dans': elke voormiddag krijg je verschillende dansstijlen aangeleerd tijdens de danslessen: jazz, modern, ragga... of wat dacht je misschien van zelf eens een dansje in elkaar steken? We dansen er samen op los, onder begeleiding van onze eigen ervaren danstrainers.

Optie 'Gym & jump': springen op onze grote of kleine trampoline, turnen op onze tumblingmap of gym op onze verschillende turntoestellen. Het komt allemaal wel eens aan bod. In de voormiddag sporten of springen we er op los. Onze ervaren turntrainers zorgen voor een leuk en gevarieerd aanbod!

  • Namiddag

In de namiddag gaan we voor gezamelijke activiteiten en staan o.a. ook spel en knutselen op het aanbod. Bij mooi weer gaan onze activiteiten natuurlijk zoveel mogelijk buiten door. Waterspelletjes mogen niet ontbreken en natuurlijk hebben we ook een leuke uitstap op het programma staan!

 

Algemeen

Uren

We beginnen dagelijks om 9 uur stipt en we eindigen steeds om 16 uur.
De volgende pauzes worden voorzien. :

  • Het 10uurtje gaat door van 10 uur tot 10.15 uur.
  • De middagpauze is van 12u tot 13u.
  • Tenslotte gaat het 4uurtje door van 14.30 uur tot 14.45 uur.

We vragen aan de ouders om voor een gezond lunchpakket, drankje & tussendoortje te voorzien.

Daarnaast is er dagelijks opvang voorzien van 8 uur tot 9 uur en van 16u tot 17u. Deze dienst wordt door onze vereniging volledig gratis aangeboden.

Begeleiding
Deze 5-daagse wordt begeleidt door bekwame en enthousiaste ervaren trainers uit onze eigen trainersgroep!

Indeling groepen

Onze groepen worden ingedeeld op leeftijdsniveau. In de voormiddag o.b.v keuzeactiviteit.
 

Aantaal plaatsen

Opgelet, het aantal plaatsen is beperkt. Snel inschrijven is dus de boodschap.

Inschrijven kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Enkel na het doorzenden van dit inschrijvingsformulier en betaling van het deelnamegeld is de inschrijving voltooid.
Mocht je toch nog vragen hebben, aarzel niet ons te contacteren via : info@ksvt-lembeek.be.
De communicatie rond het kamp (bevestiging, planning, …) gebeurt via email.